El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent d'Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Leses associacions neixen en entorns sense l'empara d'una institució. ASEMAIC, es constitueix en el 2004 però el veritable naixement des remunta a principis dels 90 a Barcelona, en un entorn emblemàtic on les tendes estaven plenes d'històries i experiències. Amb una personalitat arrelada a la ciutat i amb ganes de millorar i modernitzar-se.

Diferents col·lectius del sector de l´aparadorime, Visual Marxandatge i de l'Interiorisme Comercial inicien una sèrie d'accions amb l'objectiu d'unificar criteris i en un futur regular una qualificació professional específica d'implantació i animació d'espais comercials. Constituïda per realitzar una activitat col·lectiva d'una forma estable, organitzada democràticament, sense ànim de lucre i independent.

ASEMAIC neix fruit de la voluntat que aquests serveis professionals s'ofereixin amb la major garantia per als consumidors i els comerciants.

Durant 5 anys juntament amb l'equip de l´Institut Català de Qualificacions Professionals, hem estat el col·lectiu d'experts col·laboradors en la proposta nacional per incloure al catàleg de qualificacions professionals de l´aparadorisme i del Visual Marxandatge. Per això des de AASEMAI treballem per una bona praxi de la professió i en l'actualitat és una entitat sense ànim de lucre i un organisme que és reconegut per diferents empreses privades i institucions públiques. En el canvi pot estar l'èxit. En la diferència de l'abans i el després aquesta la clau perquè demanda dels serveis professionals. La necessitat empresarial a provocat l'aparició de diferents formats de serveis però que és el que garanteix la qualitat del servei final?.

©2010 asemaic, todos los derechos reservados | +34 93 485 08 15