El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent d'Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Les associacions d´aparadoristes, visual merchandising i interiorisme comercial neixen en entorns sense l'empar de la professió. ASEMAIC, es constitueïx en el 2004 però el veritable naixement es remunta a principis dels 90 a Barcelona, en un entorn emblemàtic on les botigues estaven plenes d'històries i experiències. Amb una personalitat arrelada a la ciutat i amb ganes de millorar i modernitzar-se.

Diferents col·lectius del sector de l'aparadorisme, Visual Merchandising i del Interiorisme Comercial inicien una sèrie d'accions amb l'objectiu d'unificar criteris i en un futur regular una qualificació professional específica d'implantació i animació d'espais comercials. Constituïda per a realitzar una activitat col·lectiva d'una forma estable, organitzada democràticament, sense ànim de lucre i independent.

Fruit de la voluntat que aquests serveis professionals s'ofereixin amb la major garantia per als consumidors i els comerciants neix ASEMAIC. Durant 5 anys juntament amb l'equip de l´Institut Català de Qualificacions Professionals, hem estat el col·lectiu d'experts col·laboradors en la proposta nacional per a incloure en el catàleg de qualificacions professionals de l'aparadorisme i del Visual Merchandising.

Per això des de ASEMAIC vam treballar per una bona praxi de la professió i en l'actualitat és una entitat sense ànim de lucre i un organisme que és reconegut per diferents empreses privades i institucions públiques.

©2010 asemaic, todos los derechos reservados | +34 93 309 15 54