El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent d'Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El muntatge d'aparadors, el marxandatge visual i l'interiorisme comercial són imprescindibles per al canvi del comerç.

Els resultats finals poden amidar-se quan l'abans i el després són quantificables i visibles en els punts de venda. La nostra associació promou accions formatives, innovadores i ofereix els instruments necessaris per a professionalitzar el sector.

El concepte de l'ASEMAIC és facilitar la interrelació entre professionals del sector creant un fil conductor on predomini la professionalitat i la qualitat. Incrementar la confiança dels clients és prioritari per a cada professional en una situació empresarial que gaudeix de gran reconeixement.

En l'actualitat els serveis d'aparadorisme, marxandatge visual i d'interiorisme comercial són fonamentals per a la competitivitat d'un comerç, independentment del format comercial o del volum de vendes. Una associació per a professionals que desitgen sentir-se salvaguardats per una institució on predomina l'ètica professional i per a aconseguir valor afegits i un element diferenciador entre professionals d'un mateix sector.

Potenciem la confiança i el reconeixement de la professió i d'un entorn comercial on les competències laborals garanteixin els serveis oferts. Creem vincles i unifiquem criteris entre professionals i clients amb objectius comuns per a garantir els serveis oferts i posicionar aquesta tipologia de serveis.

©2010 asemaic, todos los derechos reservados | +34 93 309 15 54