El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent d'Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El muntatge d'aparadors, el visual marxandatge, l'interiorisme comercial, l'assessoria i les professionals relacionades són imprescindibles per al canvi d'un espai o d'una persona. Els resultats finals poden mesurar-se quan l'abans i el després són quantificables i visibles en la realitat.

La nostra associació promou accions formatives, innovadores i ofereix els instruments necessari per professionalitzar el sector.

El concepte de ASEMAIC és facilitar la interrelació entre professionals del sector crear un fil conductor on predomini la professionalitat i la qualitat.

Incrementar la confiança dels clients és prioritari per a cada professional en una situació empresarial que gaudeix de gran reconeixement.

En l'actualitat aquests serveis són imprescindibles i fonamentals per a una competitivitat actual independentment del format comercial, del volum de vendes o del client.

Una associació per a professionals que desitgen sentir-se salvaguardats per una institució on predomina l'ètica professional i per aconseguir valor afegits i un element diferenciador entre professionals d'un mateix sector.

Potenciem la confiança i el reconeixement de la professió i d'un entorn comercial on les competències laborals garanteixin els serveis oferts.

Creguem vincles i unifiquem criteris entre professionals i clients amb objectius comuns per garantir els serveis oferts i posicionar aquesta tipologia de serveis.

©2010 asemaic, todos los derechos reservados | +34 93 485 08 15